Will you empower?

 

Vergroot je 

carrière kansen

Groupe OPEN is een internationaal ICT bedrijf dat op zoek is naar ICT'ers die zich verder willen ontwikkelen. 

Samen staan we voor duurzaamheid, een veilige en inclusieve werkomgeving, samenwerking, samenwerking, gedreven en klantgericht handelen, nemen we verantwoordelijkheid en zijn we betrokken. Pas jij bij de familie? Bekijk snel de vacatures en start je carrière bij Groupe OPEN met een traineeship of bij een van onze opdrachtgevers. Samen bouwen we aan jouw carrière met o.a. persoonlijke begeleiding en persoonlijke uitdagingen binnen de OPEN Academy.

Onderscheid jezelf.

  • Een veilige en inclusieve werkomgeving​

  • Kansen om continu jezelf te blijven ontwikkelen

  • ​Uitdagende opdrachtgevers 

  • Een betrokken werkgever en persoonlijke begeleiding 

Word een winnaar en kom onder de aandacht met jouw kennis en kwaliteiten bij de leukste opdrachtgevers. Bij OPEN geniet je van alle gemakken en ondersteuning waar gewenst dankzij het interne opleidingscentrum op kantoor, onze opleidingsmanager en HR manager.

Academy.

 

Bijblijven in de IT betekent naast het opdoen van werkervaring ook een leven lang studie en certificering. Het automatiseringslandschap verandert continu en als IT-Professional dien je bij te houden wat de veranderingen zijn binnen jouw expertisegebied. Groupe OPEN helpt je met een studieplan en faciliteert je studie middels de OPEN Academy.

Trainingen.

Wij zorgen dat je altijd een up-to-date training kunt volgen. Dat kan een klassikale training zijn samen met je OPEN-collega’s, maar ook zelfstudie met behulp van videotraining of een studieboek behoort tot de mogelijkheden. Elke training gaat vergezeld van de nodige hands-on labs zodat je je nieuw opgedane kennis na afloop van de training ook echt toe kunt passen.

Hiervoor werken we samen met diverse lab- en content-providers, maar we hebben ook zelf eigen gecertificeerde docenten in dienst die door hun didactische vaardigheden, aangevuld met een enorme hoeveelheid praktijkkennis, goed in staat zijn jou te helpen jezelf te ontwikkelen.

Trainingen worden afgesloten met een officieel examen, omdat het belangrijk is om jouw kennis aantoonbaar en inzichtelijk te maken. Om je slagingskansen te vergroten organiseren we examentrainingen en kun je je examen afleggen in een vertrouwende omgeving, namelijk in ons eigen in-house Pearson-VUE examencentrum.

Innovatie.

Groupe OPEN wereldwijd 

investeert gemiddeld 1.2% van de omzet in kwaliteit. Daarnaast volgen jouw collega's over de hele wereld gemiddeld 2 tot 3 trainingen per jaar.

In Nederland werden er 93 examens afgelegd in 2018. 80% daarvan is behaald!

Training
MicrosoftTeams-image (1)
Schermafbeelding 2019-03-20 om 10.05.57.
 

Contact.

Al onze openstaande vacatures kun je vinden op de werken bij site. Ook kun je hier een open sollicitatie invullen. 

 

Contact

Bahialaan 500

3065 WC Rotterdam

010-789 18 00

  • LinkedIn - Groupe open ICT
  • Facebook
  • Instagram