Bahialaan 500

3065 WC Rotterdam

010-789 18 00

  • LinkedIn - Groupe open ICT
  • Facebook
  • Instagram

Word een winnaar en kom onder de aandacht met jouw kennis en kwaliteiten bij de leukste opdrachtgevers.

Met ruim 20 jaar ervaring in het opleiden en begeleiden van ICT'ers weten we inmiddels wat de meest voorkomende maar ook minder voor de hand liggende struikelblokken zijn. Bij Groupe OPEN zijn we ervan overtuigd dat ieder een toegevoegde waarde heeft en uit kan groeien tot een one-of-a-kind professional.

Salaris.

Wij zijn

OPEN.

Open bestaat dankzij zijn professionals, zowel bij onze klanten als op kantoor. We empower digital worlds together!

Andrew, Beheerder

“Ik vind Groupe OPEN een hele fijne werkgever! Ik voel me daar op mijn plek, gewaardeerd en waarom zou ik dat niet uitstralen op een unieke manier?” 

Priscilla, Marketing

 

"Groupe OPEN gaf mij de kans een full-time opleiding te combineren met een baan op niveau. Dankzij die mogelijkheid groei ik continu, daar ben ik erg dankbaar voor!"

 

Solliciteer.

Ken je onze recruiters al? Sanne en Danine zijn twee echte toppers. Ze zullen contact met je opnemen als je het contactformulier hieronder in vult. Sanne is ook te bereiken op 06-36399479.

* Verplichte velden

Deze gegevens worden opgeslagen in onze bestanden om contact met u op te nemen.

Voor meer informatie lees a.u.b. onze privacy policy. U heeft het recht op toegang, verwijdering en bezwaar tegen data, wij voldoen graag aan uw wensen hierover. Informeer ons via dpo@open-groupe.com.