Oude wijn in nieuwe zakken

Een certificeringsrevolutie, weg met het oude systeem, tijd voor verandering. Microsoft ontketent een ware revolutie met role based certificeringen die afgestemd zijn op je functie.


De nieuwe certificeringen kenmerken zich met een nauwere skill-set en een korter traject. De Associate Role-Based certificeringen bevatten namelijk doorgaans twee in plaats van drie MCSA-examens en zijn daarbij ook specifieker qua onderwerp.


Er zullen drie niveaus zijn:

1. Fundamentals – Startersniveau

2. Associate – Gevorderd

3. Expert – De echte specialisten


Azure en Office 365 certificeringen waren de eerste role based certificeringen, Dynamics en andere onderwerpen zullen snel volgen.


Het MCSA/MCSE framework wordt afgebouwd en daarnaast krijgen Cloud-technieken in de toekomst veel meer aandacht.


MCSE: Cloud Platform en Infrastructure bestaat niet meer maar gaat verder onder de naam MCSE: Core Infrastructure zonder Azure techniek en zonder Azure examens.


MCSA: Windows 10 komt volledig te vervallen, hiervoor in de plaats komt de Associate certificering Modern Desktop Administrator.


Ook MCSA: Office 365 gaat vervallen. Opvallend is dat deze MCSA certificering niet als Associate terugkomt, maar als Expert en natuurlijk moet je daarvoor wel meer examens behalen.


Wil jij je niet uit het veld laten slaan? OPEN is de juiste plek om jezelf verder te ontwikkelen. Neem contact op met Laura van den Berg (Laura.VanDenBerg@open-groupe.nl) of vul hier een open sollicitatie in.


Waarom OPEN? Wij faciliteren het behalen van certificeringen van A tot Z voor onze collega’s. Rini Braat ondersteunt professionals in ons eigen opleidingscentrum op kantoor in Rotterdam.


Met onder andere video ondersteuning, praktijkcases, studieboeken, advies, een eigen labs omgeving, regelmatig vrijwillige groepstrainingen en persoonlijk advies gedurende het hele traject. Genoeg gestudeerd? Dan kan je je examen afleggen op ons kantoor in Rotterdam!


88 keer bekeken

Contact

Bahialaan 500

3065 WC Rotterdam

010-789 18 00

  • LinkedIn - Groupe open ICT
  • Facebook
  • Instagram