OPEN, jouw partner voor digitale en industriële transformaties

Sterk in

alle sectoren

Bij Groupe OPEN hebben we het vertrouwen van onze klanten gewonnen door te streven naar perfectie met een focus op de toegevoegde waarde voor hen.

 ​

Sectoren, technologieën en oplossingen.

 

Ons team staat dag in dag uit klaar om de juiste oplossingen te vinden zodat de klant kan blijven voldoen aan de wensen van nu en de eisen van de toekomst. Groupe OPEN is werkzaam in alle grote sectoren in Frankrijk en Nederland. Financiële services, gezondheidszorg, overheid, onderwijs, productie en retail, distributie en transport, toerisme en vrije tijd. In deze sectoren assisteren we de grootste partijen met hun digitale en technologische transformaties en uitdagingen. We zijn in staat om altijd de nieuwste technologieën en daarbij horende oplossingen aan te bieden dankzij onze diverse partnerships met leveranciers van producten en services. Daarnaast heeft Groupe OPEN een eigen  ‘Fastlab’ in Parijs waar specialisten elke dag werken aan het ontwikkelen en testen van de nieuwste uitvindingen op IT gebied. 

Prototypes en ontwikkelingsprocessen

In het licht van een snel veranderende en dynamische markt is het steeds belangrijker aan het worden om betrouwbare oplossingen te kunnen leveren. Tegenwoordig zijn er net zoveel beperkingen als verplichtingen waarmee er rekening gehouden moet worden, tegelijkertijd kan een klant niet meer zes maanden wachten voor er gebruik gemaakt kan worden van een nieuwe technologie. 

 

In Parijs werken onze collega’s aan het realiseren van prototypes binnen 13 weken na aanvraag. Hiermee biedt OPEN een speciale project ervaring voor end-to-end projectmanagement.  

 

Hierbij ligt de focus op snel, effectief en samen. Hoe kun je ontwikkelingsprocessen inkorten in cycli? Hoe optimaliseer je processen om projecten te versnellen? 


Meer lezen over Fastlab? Lees het op open.global

https://fastlab.open.global/#accueil

Meer ontdekken over onze IT diensten?

De OPEN visie

De rol van IT in onze samenleving in werk en privé, wordt iedere dag groter. De integratie van technologie is nu al overweldigend en zal nog verder toenemen. De combinatie van technologische vooruitgang en organisatorische innovatie zal zich in de toekomst nog verder verweven met ons dagelijks leven. 

De hoge snelheid van technologische ontwikkelingen is de grootste uitdaging voor alle organisaties. Die organisaties die zich kunnen aanpassen aan deze continu veranderende omstandigheden hebben een vooruitzicht op een duurzame toekomst. 

Cloud-technologie zal in de toekomst een nog grotere rol gaan spelen. Het brede scala aan keuzes leidt tot keuzestress voor organisaties. Groupe OPEN NL is de gids in deze wereld van technologische keuzes. Dit vraagt om een toekomstbestendige en veilige digitale werkomgeving die gebaseerd is op een platform dat zich continu ontwikkelt. 

Ons platform ontsluit oude en nieuwe functionaliteit. Het OPEN Platform® biedt een duurzame werkomgeving waarbij onze technologie zich aanpast aan de business van onze partners. Met het OPEN Platform® bieden wij een duurzame, schaalbare en flexibele oplossing zodat onze partners maximaal worden ondersteund in de exploitatie van innovatieve businessmodellen.

Een OPEN missie

OPEN NL is een IT-Partner gespecialiseerd in het leveren van duurzame en kwalitatief hoogwaardige IT-diensten op het gebied van Microsoft Cloudtechnieken, detachering van personeel en het leveren van hardware en software licenties. Onze aandachtsgebieden zijn gezondheidszorg, maatschappelijke dienstverlening, onderwijs, openbaar bestuur, overheidsdiensten en industrie in het westen van Nederland. 

Duurzaamheid, gelijkwaardigheid en transparantie zijn onze sleutelbegrippen.  

 

 

Al onze belanghebbenden zoals partners, werknemers en aandeelhouders mogen te allen tijde rekenen op onze intentie te voldoen aan de zakelijke levensbehoefte van de huidige belanghebbenden, zonder die van de toekomstige belanghebbenden te kort te doen. Duurzame relaties zijn immers wederkerig winstgevend. Duurzaamheid leidt tot bestaansrecht in de toekomst. 

OPEN waarden

  • Duurzaamheid is het hoogste streven. Duurzaamheid gaat over evenwicht ongeacht of dat gaat over milieu, relaties en/of resultaten;

  • OPEN staat voor een veilige en inclusieve  werkomgeving voor al haar medewerkers in de breedste zin des woords;

  • Samenwerken staat bij OPEN NL centraal, want samenwerken levert meer op dan de som der delen;

  • Iedereen bij OPEN is gedreven en klantgericht. Handelingen die vanuit een intrinsieke motivatie worden gedaan leiden tot betere resultaten;

  • Bij OPEN NL nemen we verantwoordelijkheid voor wat we doen. Werknemers die zich verantwoordelijk opstellen nemen hun werk serieus en zetten zich in voor de kwaliteit van hun werk. Met hun verantwoordelijkheid dragen zij bij aan het succes van OPEN NL en van haar partners;

  • OPEN NL is betrokken. Betrokken bij haar werknemers, haar partners en de samenleving als geheel. Immers: wie goed doet, goed ontmoet. 

Een OPEN
geschiedenis

"Since we founded Open in 1989, the world has changed radically to become completely digital. Our strategic plan looking towards 2020 allows us to meet the challenges posed by this new environment and to create new development opportunities for our clients. We now combine all the IT expertise acquired by Open since its birth and the digital environment. Open has become the partner for digital and industrial transformation for companies, a new kind of player that we call a Digital Services Company." - Guy Mamou-Mani, Fréderic Sebag

A social 
commitment

Maatschappelijk betrokken zijn. Onze doelstellingen, acties en resultaten zijn hier te vinden. 

Contact

Bahialaan 500

3065 WC Rotterdam

010-789 18 00

  • LinkedIn - Groupe open ICT
  • Facebook
  • Instagram