Bahialaan 500

3065 WC Rotterdam

010-789 18 00

  • LinkedIn - Groupe open ICT
  • Facebook
  • Instagram

OPEN, jouw partner voor digitale en industriële transformaties.

Sterk in

wat we doen.

Bij Groupe OPEN hebben we het vertrouwen van onze klanten gewonnen door te streven naar perfectie met een focus op de toegevoegde waarde voor hen. .

 ​

Sectoren, technologieën en oplossingen.

 

Ons team staat dag in dag uit klaar om de juiste oplossingen te vinden zodat de klant kan blijven voldoen aan de wensen van nu en de eisen van de toekomst. Groupe OPEN is werkzaam in alle grote sectoren in Frankrijk en Nederland. Financiële services, gezondheidszorg, overheid, onderwijs, productie en retail, distributie en transport, toerisme en vrije tijd. In deze sectoren assisteren we de grootste partijen met hun digitale en technologische transformaties en uitdagingen. We zijn in staat om altijd de nieuwste technologieën en daarbij horende oplossingen aan te bieden dankzij onze diverse partnerships met leveranciers van producten en services. Daarnaast heeft Groupe OPEN een eigen  ‘Fastlab’ in Parijs waar specialisten elke dag werken aan het ontwikkelen en testen van de nieuwste uitvindingen op IT gebied. 

Prototypes en ontwikkelingsprocessen

In het licht van een snel veranderende en dynamische markt is het steeds belangrijker aan het worden om betrouwbare oplossingen te kunnen leveren. Tegenwoordig zijn er net zoveel beperkingen als verplichtingen waarmee er rekening gehouden moet worden, tegelijkertijd kan een klant niet meer zes maanden wachten voor er gebruik gemaakt kan worden van een nieuwe technologie. 

 

In Parijs werken onze collega’s aan het realiseren van prototypes binnen 13 weken na aanvraag. Hiermee biedt OPEN een speciale project ervaring voor end-to-end projectmanagement.  

 

Hierbij ligt de focus op snel, effectief en samen. Hoe kun je ontwikkelingsprocessen inkorten in cycli? Hoe optimaliseer je processen om projecten te versnellen? 


Meer lezen over Fastlab? Lees het op open.global

https://fastlab.open.global/#accueil

Meer ontdekken over onze diensten?

De OPEN visie.

Een OPEN missie.

OPEN waarden.

 

Digitale transformaties betekent het ontwikkelen en soms zelfs verstoren van bestaande businessmodellen. Om organisaties hierin te ondersteunen biedt Groupe OPEN oplossingen met zo min mogelijk risico’s. We gebruiken daarbij digitale technologie als een hefboom om waarde te creëren voor merken, bedrijven en organisaties.

 

In het kort: bijdragen aan de ontwikkeling van de innovatieve en ruimdenkende bedrijven van de toekomst! Dat is de visie die onze 3650 medewerkers in Nederland, Frankrijk, Luxemburg en China drijft. 

Dertig jaar hulp op maat en constante innovatie.

 

Wij helpen bedrijven en organisaties elke dag bij hun IT-vraagstukken en problemen. Daarvoor bieden wij een volledig en efficiënt end-to-end aanbod dat de gehele waardeketen van een bedrijf bestrijkt dankzij perfecte beheersing van SMACS-technologieën (sociaal, mobiliteit, analyse, cloud, beveiliging). 

 

De resultaten? Het transformeren van informatiesystemen met gegarandeerde stabiliteit, controle en beperkte kosten. 

OPEN, een toegewijde cultuur. Er zijn vijf waarden die we delen met onze klanten en medewerkers, deze waarden kenmerken onze aanpak. 

 

> Samenwerken

 

> Gedreven en klantgericht te werk gaan

 

> Verantwoordelijkheid nemen 

 

> Betrokken zijn bij alle partijen

 

> Respectvol met elkaar om gaan

Een OPEN

geschiedenis.

"Since we founded Open in 1989, the world has changed radically to become completely digital. Our strategic plan looking towards 2020 allows us to meet the challenges posed by this new environment and to create new development opportunities for our clients. We now combine all the IT expertise acquired by Open since its birth and the digital environment. Open has become the partner for digital and industrial transformation for companies, a new kind of player that we call a Digital Services Company." - Guy Mamou-Mani, Fréderic Sebag

A social 

commitment.

Maatschappelijk betrokken zijn. Onze doelstellingen, acties en resultaten zijn hier te vinden.