Jouw IT strategie

en performance partner

Expertises

 

Groupe OPEN specialiseert zich als ICT-dienstverlener al ruim 20 jaar in het detacheren van de beste professionals, consultancy, Managed Services en infrastructuur oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verminderen van fysieke hardware of het bundelen van hard- en softwareresources op verschillende locaties. 

Sectoren

Onze klanten bevinden zich in alle grote sectoren op de Nederlandse markt. Daardoor hebben onze consultants en professionals ervaring op elk gebied. O.a. in de gezondheidszorg, financiële services, overheid, onderwijs, productie en retail, distributie en transport, toerisme en vrije tijd. 

Voordelen

Groupe OPEN Nederland heeft ruim 20 jaar ervaring in het toevoegen van waarde voor de klant op het gebied van IT-professionals en infrastructuur oplossingen. Daarnaast genieten we mee van de ervaring van ons moederbedrijf in Frankrijk dat ruim 3000 man groot is en beschikt over het FastLab. FastLab is een ontwikkeling- en testcentrum voor de nieuwste technologieën. 

IT-Diensten

Detachering

Waarom is detacheren in verhouding eigenlijk helemaal niet zo duur? Het opleiden of omscholen van huidige medewerkers blijkt vaak een kostbare investering waarbij ervaring in het opleiden broodnodig is maar vaak ontbreekt. Dit kan leiden tot ontoelaatbare risico’s. Daarnaast is het aannemen van nieuwe medewerkers niet altijd economisch of organisatorisch te rechtvaardigen. 

 

Onze professionals worden intern opgeleid in ons eigen opleidingscentrum onder begeleiding van onze opleidingsmanager. Veelal zijn er professionals direct inzetbaar en beschikbaar, van budgetvriendelijke junior tot zeer ervaren senior specialisten. Denk hierbij aan functies zoals o.a. supportengineer, systeembeheer en consultants. 

Meer informatie of direct zien welke IT-professionals er beschikbaar zijn?

Consultancy

Dankzij onze consultancy dienst kunt u aan uw eisen en wensen van vandaag en morgen blijven voldoen. Hierbij adviseren onze consultants u op het gebied van IT en ICT. Het goed functioneren van het IT-proces is van groot belang zodat de gehele organisatie optimaal kan blijven presteren. Tevens kunt u de juiste uitgangspunten (laten) creëren voor toekomstige groei en veranderingen.

 

Onze consultants zijn communicatief vaardig en in staat u en anderen te informeren op verschillende niveaus, onafhankelijk en objectief, bekijken de organisatie vanuit een helikopter perspectief, leveren heldere rapportages en ontwerpen doordachte technische oplossingen.

Managed Services

Met Managed Services nemen onze specialisten bij Groupe OPEN het beheer van uw ICT-omgeving voor hun rekening. Hier zijn veel verschillende opties mogelijk. Van remote management tot alleen het managen van de essentiële onderdelen. 

 

Een passende samenwerking is erg belangrijk voor de bedrijfscontinuïteit van uw onderneming. Dit kan namelijk gevaar lopen als IT-ontwikkelingen niet voldoende opgepakt kunnen worden. Onze specialisten kunnen uw organisatie ondersteunen op de volgende levels: remote Management, remote Support, remote  monitoring, on-site support, health checks.

 

CTOUCH

CTOUCH is een dynamische en innovatieve business to business producent van groot format touch displays.

De geavanceerde oplossingen van CTOUCH veranderen elke ruimte in een interactieve omgeving. De combinatie van design, techniek en beleving maakt leren en vergaderen niet alleen interactiever, maar ook boeiender en aangenamer. En iets wat interessant en leuk is, blijft ook veel beter hangen.

 

Groupe OPEN is officieel partner van CTOUCH voor de verkoop van displays, aanverwante software en het leveren van trainingen.

 

Kunnen we ergens mee helpen?

Contact

Bahialaan 500

3065 WC Rotterdam

010-789 18 00

  • LinkedIn - Groupe open ICT
  • Facebook
  • Instagram