OPEN Professionals

Betrouwbaar en betrokken

Gemakkelijk en snel hoogopgeleide IT professionals nodig?

OPEN professionals leveren excellente ondersteuning wanneer het jou uitkomt. Gezamenlijk beschikken onze ruim 50 IT'ers over een schat aan kennis en ervaring in verschillende sectoren en specialisaties. Zo kunnen wij u helpen met een flexibele inzet van junior Helpdeskmedewerkers tot senior Systeembeheerders.

De hoge snelheid van technologische ontwikkelingen is de grootste uitdaging voor alle organisaties. Die organisaties die zich kunnen aanpassen aan deze continu veranderende omstandigheden hebben een vooruitzicht op een duurzame toekomst. Een flexibel inzetbare IT-professional biedt daarbij de uitkomst. Een juiste match tussen professional en uw organisatie is van groot belang. Jan helpt je daar graag bij en zorgt ervoor dat de focus ligt op de toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Daarbij let hij o.a. op de kennis en ervaring van onze professionals, uw wensen en de cultuur binnen uw organisatie.

 

WE empower YOUR DIGITAL WORLD

 

Het brede scala aan keuzes leidt tot keuzestress voor voor organisaties. Groupe OPEN NL is de gids in deze wereld van technologische keuzes. Dit vraagt om een toekomstbestendige en veilige digitale werkomgeving die gebaseerd is op een platform dat zich continu ontwikkelt.

Direct beschikbaar

 

Wij zijn OPEN en daarom kun je direct online zien of er professionals beschikbaar zijn die bij jou passen. 

Neem op je gemak een kijkje in hun CV's. Een specifieke specialist nodig? Jan Bongers helpt graag door de juiste match te vinden 06-46086353.

Wij dragen bij aan het succes van onze klanten. 

 

Direct beschikbaar

Direct beschikbaar, gespecialiseerde IT-professionals met hoge kennis en expertise. Waarom detachering een verstandige keuze is? Zo haal je snel de juiste kennis in huis die je bijvoorbeeld nodig hebt bij een nieuw project, migratie of verhuizing.

Direct de CV's van beschikbare IT-professionals ontvangen?

OPEN detachering

  1. Je IT-afdeling altijd op volle sterkte

  2. Flexibel en snel gekwalificeerde professionals tot je beschikking

  3. Single-point of contact

We streven naar het bouwen van duurzame relaties. Daarom nemen we altijd verantwoordelijkheid voor onze professionals. Willen we er zeker van zijn dat de werkomgeving veilig is voor zowel onze professionals als de bestaande afdeling. Focussen we ons op samenwerken en wensen we betrokken te zijn bij onze werknemers, partners, klanten en de samenleving als geheel. 

 
 

Contact

Bahialaan 500

3065 WC Rotterdam

010-789 18 00

  • LinkedIn - Groupe open ICT
  • Facebook
  • Instagram