Snel. Makkelijk. Doeltreffend.

Detachering

as a Service.

 

Geregeld zien we dat opdrachtomschrijving en functieomschrijvingen, verhalen over gevraagde combinaties die gewoonweg onmogelijk zijn. Gevolg is dat de opdrachtgever nimmer een aanbod krijgt wat aansluit op hetgeen is uitgevraagd. Daar kan Groupe OPEN bij helpen.

Download gratis de white paper "DAAS: Detachering as a Service" en kom alles te weten over het vinden van de geschikte IT-professional op het juiste moment. 🎯

 

Ik wil de juiste IT-professional makkelijk en snel, doe mij die white paper maar!

Dank je wel je ontvangt zometeen de whitepaper in je mailbox!

"Van 10 naar 3 stappen in 1 minuut." 

"Tijdswinst én kostenreductie. Hoe dan?!" 

 

OPEN

Detachering.

 

Het brede scala aan keuzes leidt tot keuzestress voor voor organisaties. Groupe OPEN NL is de gids in deze wereld van technologische keuzes. Dit vraagt om een toekomstbestendige en veilige digitale werkomgeving die gebaseerd is op een platform dat zich continu ontwikkelt.

OPEN professionals leveren excellente ondersteuning wanneer het jou uitkomt. Gezamenlijk beschikken onze ruim 50 IT'ers over een schat aan kennis en ervaring in verschillende sectoren en specialisaties. Zo kunnen wij u helpen met een flexibele inzet van junior Helpdeskmedewerkers tot senior Systeembeheerders.

We streven naar het bouwen van duurzame relaties. Daarom nemen we altijd verantwoordelijkheid voor onze professionals. Willen we er zeker van zijn dat de werkomgeving veilig is voor zowel onze professionals als de bestaande afdeling. Focussen we ons op samenwerken en wensen we betrokken te zijn bij onze werknemers, partners, klanten en de samenleving als geheel.