Meerdere keren per jaar rijdt onze collega Andrew mee tijdens de TwinTop Tour in zijn unieke cabrio bolide. Alweer een jaar geleden besloot hij hem te pimpen met het Groupe OPEN logo. We gingen langs en vroegen hem hoe en wat!

 

Hoe ben je in de ICT terecht gekomen?

In 1997 werd er bij mijn toenmalige werkgever een PC weggedaan omdat het geheugen kapot was. Van mijn baas mocht ik hem meenemen en van een vriend kreeg ik een luciferdoosje met allemaal geheugenchipjes. Zo kwam ik aan mijn allereerste computer! Het geheugen moest hersteld worden, en ik wilde er een geluidskaart en cd-rom drive aan toevoegen, en zo is mijn interesse in computers ontstaan. 

 

Andrew pikte alles vlot op, werd door een collega voorgesteld voor een IT-functie en volgde diverse trainingen tot hij bij KPN terecht kwam. Hij besloot later de detachering uit te gaan en hield dit jaren af. Toch ging hij overstag en kwam op gesprek bij Groupe OPEN in 2017. Ondertussen is Andrew al anderhalf jaar onze collega!

 

Hoe beviel je eerste opdracht?

Binnen twee weken werd ik perfect gematcht met de klant waar ik momenteel nog steeds voor Groupe OPEN werkzaam ben. Het was in het begin wel zwaar, intern veranderde er namelijk veel bij deze klant door een reorganisatie, maar ondertussen is de sfeer sterk verbeterd en is het een super plek geworden!

OPEL tiagra.jpg

Andrew is net 51 jaar geworden en gelooft dat zijn senioriteit erg veel meeweegt als beheerder. Zijn inzet is ongekend en hij maakt regelmatig meer uren dan nodig, gewoon omdat hij het er zo naar zijn zin heeft. Dat merkt hij in de reacties van gebruikers en van de klant. 

 

Waardoor besloot je ons logo overal mee naartoe te nemen?

Mijn schoonzus is enkele jaren terug begonnen met een eigen bedrijf waar ze onder andere auto’s bestickert en dat vond ik wel gaaf dus vier jaar terug pimpte ik de auto al eens met de naam van mijn maat en mij voor een TwinTop Tour. Toen dat er eenmaal af was gehaald dacht ik aan Groupe OPEN en dacht ik ja waarom niet, ik ben blij met ze! Ik vind Groupe OPEN een hele fijne werkgever! Ik voel me daar op mijn plek, gewaardeerd en waarom zou ik dat niet uitstralen op zo een unieke manier. 

 

Je vertelde veel leuke reacties gekregen te hebben, ook wel eens een minder leuke?

De flauwste grap die ik heb gehoord was "Oh een auto met OPEN dak en er staat OPEN op!"

Groupe OPEN is altijd op zoek naar toppers zoals Andrew. Ben jij onze nieuwe collega? Grijp je kans met ons interne trainings- en examencentrum en een opleidingsmanager aan je zijde en bepaal je zelf welke kant je op wilt groeien. 

 Andrew en zijn unieke bolide

WAT COLLEGA'S ZEGGEN