Bahialaan 500

3065 WC Rotterdam

010-789 18 00

  • LinkedIn - Groupe open ICT
  • Facebook
  • Instagram

Doe niet moeilijk,

doe het samen.

Academy.

 

Bijblijven in de IT betekent naast het opdoen van werkervaring ook een leven lang studie en certificering. Het automatiseringslandschap verandert continu en als IT-Professional dien je bij te houden wat de veranderingen zijn binnen jouw expertisegebied. Groupe OPEN helpt je met een studieplan en faciliteert je studie middels de OPEN Academy.

Trainingen.

Wij zorgen dat je altijd een up-to-date training kunt volgen. Dat kan een klassikale training zijn samen met je OPEN-collega’s, maar ook zelfstudie met behulp van videotraining of een studieboek behoort tot de mogelijkheden. Elke training gaat vergezeld van de nodige hands-on labs zodat je je nieuw opgedane kennis na afloop van de training ook echt toe kunt passen.

Hiervoor werken we samen met diverse lab- en content-providers, maar we hebben ook zelf eigen gecertificeerde docenten in dienst die door hun didactische vaardigheden, aangevuld met een enorme hoeveelheid praktijkkennis, goed in staat zijn jou te helpen jezelf te ontwikkelen.

Trainingen worden afgesloten met een officieel examen, omdat het belangrijk is om jouw kennis aantoonbaar en inzichtelijk te maken. Om je slagingskansen te vergroten organiseren we examentrainingen en kun je je examen afleggen in een vertrouwende omgeving, namelijk in ons eigen in-house Pearson-VUE examencentrum.

Cijfers.

Groupe OPEN wereldwijd 

investeert gemiddeld 1.2% van de omzet in kwaliteit. Daarnaast volgen jouw collega's over de hele wereld gemiddeld 2 tot 3 trainingen per jaar.

In Nederland werden er 93 examens afgelegd in 2018. 80% daarvan is behaald!

Kansen bij OPEN.

Groupe OPEN is een internationaal ICT bedrijf dat op zoek is naar ICT'ers die zich al ergens in gespecialiseerd hebben of allround georiënd zijn. Binnen ons eigen opleidingscentrum heb je vervolgens alle kansen om verder te ontwikkelen. 

De OPEN familie groeit, en snel ook! Toch willen we ons gevoel van samenhorigheid niet kwijt. Samen staan we voor respect, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en gedrevenheid. Pas jij bij de familie? Bekijk de vacatures hieronder.

Ook als er geen vacature open staat waar jouw profiel bij aansluit kan je ons een berichtje sturen, recruitment helpt je graag verder.

Solliciteer.

Ken je onze recruiters al? Sanne en Danine zijn twee echte toppers. Ze zullen contact met je opnemen als je het contactformulier hieronder in vult. Sanne is ook te bereiken op 06-36399479.

Al onze openstaande vacatures kun je vinden op onze werken bij site. Ook kun je hier een open sollicitatie invullen.