Doe niet moeilijk,

doe het samen

Academy

Bijblijven in de IT betekent naast het opdoen van werkervaring ook een leven lang studeren en certificeringen behalen.

Het automatiseringslandschap verandert continu en als IT-Professional dien je bij te houden wat de veranderingen zijn binnen jouw expertisegebied. Groupe OPEN helpt je met een studieplan en faciliteert je studie middels de OPEN Academy.

Cijfers

Groupe OPEN wereldwijd 

investeert gemiddeld 1.2% van de omzet in kwaliteit. Daarnaast volgen jouw collega's over de hele wereld gemiddeld 2 tot 3 trainingen per jaar.

In Nederland werden er 93 examens afgelegd in 2018. 80% daarvan is behaald!

Trainingen

Wij zorgen dat je altijd een up-to-date training kunt volgen.

 

Dat kan een klassikale training zijn samen met je OPEN-collega’s, maar ook zelfstudie met behulp van videotraining of een studieboek behoort tot de mogelijkheden.

 

Elke training gaat vergezeld van de nodige hands-on labs zodat je je nieuw opgedane kennis na afloop van de training ook echt toe kunt passen. Hiervoor werken we samen met diverse lab- en content-providers, maar we hebben ook zelf eigen gecertificeerde docenten in dienst die door hun didactische vaardigheden, aangevuld met een enorme hoeveelheid praktijkkennis, goed in staat zijn jou te helpen jezelf te ontwikkelen.

Trainingen worden afgesloten met een officieel examen, omdat het belangrijk is om jouw kennis aantoonbaar en inzichtelijk te maken. Om je slagingskansen te vergroten organiseren we examentrainingen en kun je je examen afleggen in een vertrouwende omgeving, namelijk in ons eigen in-house Pearson-VUE examencentrum.

Schermafbeelding 2019-03-20 om 10.05.57.
MicrosoftTeams-image (1)

Bekijk alle IT-vacatures 

Contact

Bahialaan 500

3065 WC Rotterdam

010-789 18 00

  • LinkedIn - Groupe open ICT
  • Facebook
  • Instagram