Bahialaan 500

3065 WC Rotterdam

010-789 18 00

Doe niet moeilijk,

doe het samen.

Academie.

 

Bijblijven in de IT betekent naast het opdoen van werkervaring ook een leven lang studie en certificering. Het automatiseringslandschap verandert continu en als IT-Professional dien je bij te houden wat de veranderingen zijn binnen jouw expertisegebied. Groupe OPEN helpt je met een studieplan en faciliteert je studie middels de OPEN Academy.

Trainingen.

Wij zorgen dat je altijd een up-to-date training kunt volgen. Dat kan een klassikale training zijn samen met je OPEN-collega’s, maar ook zelfstudie met behulp van videotraining of een studieboek behoort tot de mogelijkheden. Elke training gaat vergezeld van de nodige hands-on labs zodat je je nieuw opgedane kennis na afloop van de training ook echt toe kunt passen.

Hiervoor werken we samen met diverse lab- en content-providers, maar we hebben ook zelf eigen gecertificeerde docenten in dienst die door hun didactische vaardigheden, aangevuld met een enorme hoeveelheid praktijkkennis, goed in staat zijn jou te helpen jezelf te ontwikkelen.

Trainingen worden afgesloten met een officieel examen, omdat het belangrijk is om jouw kennis aantoonbaar en inzichtelijk te maken. Om je slagingskansen te vergroten organiseren we examentrainingen en kun je je examen afleggen in een vertrouwende omgeving, namelijk in ons eigen in-house Pearson-VUE examencentrum.

Cijfers.

Groupe OPEN wereldwijd 

investeert gemiddeld 1.2% van de omzet in kwaliteit. Daarnaast volgen jouw collega's over de hele wereld gemiddeld 2 tot 3 trainingen per jaar.

In Nederland werden er 93 examens afgelegd in 2018. 80% daarvan is behaald!

Vacatures.

Groupe OPEN is een internationaal ICT bedrijf dat op zoek is naar ICT'ers die zich al ergens in gespecialiseerd hebben of allround georiënd zijn. Binnen ons eigen opleidingscentrum heb je vervolgens alle kansen om verder te ontwikkelen. 

De OPEN familie groeit, en snel ook! Toch willen we ons gevoel van samenhorigheid niet kwijt. Samen staan we voor respect, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en gedrevenheid. Pas jij bij de familie? Bekijk de vacatures hieronder.

Ook als er geen vacature open staat waar jouw profiel bij aansluit kan je ons een berichtje sturen, recruitment helpt je graag verder.

 

Senior systeem beheerder   I 40 uur I  Rotterdam  I  Detachering

Servicedesk medewerker     I 40 uur I  Rotterdam  I  Detachering

Senior systeem beheerder.

Wanted!

 • Senior systeembeheerder die de diversiteit van detachering wel aanspreekt!

Onze opdrachten zijn divers en variëren van het ondersteunen bij dagelijks 2e & 3e lijns beheer, zoals het monitoren, troubleshooten en het verzorgen van dagelijkse beheerwerkzaamheden tot het implementeren en migreren van gehele infrastructuur omgevingen. Office 365 & Cloud migraties, beheer Azure/AWS omgevingen, VMWare/Hyper-V, Storage, VOIP, Switching & Routing, Firewalls en SCCM/SCOM zijn opdrachten die veelal voorkomen.

Gewild

 • Afgeronde MBO 4 of HBO informatica opleiding aangevuld met certificeringen zoals MCSA 2016 en ITIL V3

 • Ervaring met Windows, VMWare, Cloud, 365, Active Directory, SCCM of Citrix

 • Rijbewijs B

 

Wat bieden wij?

 • Mooi salaris en onkostenvergoeding

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Pensioenregeling

 • Opleidingsmogelijkheden (vanuit ons eigen opleidingscentrum op kantoor in Rotterdam!)

 • Auto van de zaak

 • Werken bij verschillende klanten op locatie

 • Doorgroeimogelijkheden

Hoe kan jouw dag eruit gaan zien?

Een collega die thuis werkt belt op: het nieuwe documentatie systeem dat we opgezet hebben is niet bereikbaar vanaf huis. Enige tijd geleden werkte het nog wel, dus dat is wel raar. Ik controleer in de Cisco ASA of de port forwarding er nog in staat. Dat blijkt het geval. Snel dus naar de 2de stap, dat is een Citrx Netscaler, die zorgdraagt voor authenticatie en SSL termination. Ook die staat goed ingesteld, de configuratie is al geruime tijd niet aangepast. Op de Netscaler controleer ik welke server er uiteindelijk wordt aangesproken. Die server is operationeel, maar bij controle in het eventlog blijkt dat er een IP conflict is. Ik haal de server van het netwerk en idd, een ping blijft gewoon doorlopen! Met een arp testje achterhaal ik het MAC adres van de boosdoener, en aan het Vendor ID zie ik dat het VMware machine is. Schakelen met de VMware beheerder brengt de dader aan het licht: een ongecontroleerde actie met een testje voor het een of ander. We halen de testmachine van het VLAN af en koppelen de documentatie machine weer terug – we zijn weer in de lucht !

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is?

Van variatie en verschillende opdrachtgevers krijg je energie? Dan ben je bij Groupe OPEN aan het juiste adres!

 

Voor vragen kun je contact opnemen via 010-7891800. Of stuur je CV naar sollicitatie@open-groupe.nl

 

Skilled servicedesk.

Wanted!

 • Skilled servicedesk medewerker (1e lijn), die met eigen-wijsheid kan bijdragen aan onze groei.

Ben jij resultaat-minded en een "niet lullen, maar... poetsen-type", altijd op zoek naar de juiste oplossing en ben jij pas tevreden wanneer de klant tevreden is?

Dan ben jij de collega die wij zoeken!

 

OPEN is werkzaam in alle grote sectoren in Frankrijk en Nederland. In deze sectoren assisteren we de grootste partijen met hun digitale en technologische transformaties en uitdagingen. We hebben het vertrouwen van onze klanten gewonnen door te streven naar perfectie met een focus op de toegevoegde waarde voor hen. 

 

OPEN verzorgt diensten, zoals onder andere Managed Services en Cloud oplossingen. Door constante groei van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar Servicedeskmedewerkers 1e lijn. Het betreft geen detachering, met als standplaats: Rotterdam, op de grens van Capelle a/d IJssel. 

Gewild

 • MBO-werk en denkniveau;

 • Managed service servaring is een pré;

 • Een (IT) technische achtergrond is gewenst;

 • Kennis van Office 365/Windows 10/VMware/Cloud/Apple;

 • In het bezit van een geldig rijbewijs;

Je moet voor deze functie analytisch kunnen denken en over technisch inzicht beschikken. Je bent bereid je regelmatig te laten bijscholen, vanuit ons opleidingscentrum in Rotterdam, zodat je kennis up-to-date blijft. Er blij van worden om incidenteel op locatie van de klant te werken. Maar ook past binnen de cultuur van onze organisatie.

 

We vragen veel, maar bieden dat andersom ook

Je gaat aan de slag bij een gezonde en internationale organisatie. Wij bieden voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een vaste aanstelling. Naast een prima salaris bieden wij ook goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en uiteraard persoonlijke begeleiding.  

Sollicitatieprocedure

Na telefonisch contact te hebben gehad, om een afspraak in te plannen en we alvast kort kennis kunnen maken;

 • In het eerste gesprek gaan we inhoudelijk je CV bespreken, maar zéker zo belangrijk; jou ontdekken als persoon;

 • Het tweede gesprek bespreken we de functie en beantwoorden uiteraard al jouw prangende vragen;

 • Een derde gesprek? It's a match! We bespreken jouw arbeidsvoorwaarden;

 • Onboarding...

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is?

Van variatie en verschillende opdrachtgevers krijg je energie? Dan ben je bij Groupe OPEN aan het juiste adres!

 

Voor vragen kun je contact opnemen via 010-7891800. Of stuur je CV naar sollicitatie@open-groupe.nl

 

Solliciteer.

Ken je onze recruiters al? Sanne en Danine zijn twee echte toppers. Ze zullen contact met je opnemen als je het contactformulier hieronder in vult. Sanne is ook te bereiken op 06-36399479.

* Verplichte velden

Deze gegevens worden opgeslagen in onze bestanden om contact met u op te nemen.

Voor meer informatie lees a.u.b. onze privacy policy. U heeft het recht op toegang, verwijdering en bezwaar tegen data, wij voldoen graag aan uw wensen hierover. Informeer ons via dpo@open-groupe.com.