Groupe OPEN ICT.png

 We empower 

 your digital world

Sterk in

het bouwen aan jouw IT carrière.

Word een winnaar en kom onder de aandacht met jouw kennis en kwaliteiten bij de leukste opdrachtgevers. Blijf je zelf ontwikkelen met ondersteuning van jouw opleidingsmanager en behaal nieuwe certificeringen in het interne opleidingscentrum. Samen leggen we de focus op jouw carrière.

IT-vacatures

 

Op zoek naar een carrière waarbij je jezelf verder kunt ontwikkelen? Bekijk snel het actuele aanbod met vaste functies en tijdelijke opdrachten.

Academy

 

Doorgroeien, leren en werken tegelijk? Start je carrière bij OPEN en ga samen met een persoonlijke opleidingsmanager aan de slag om het beste uit jouw carrièremogelijkheden te halen.

Werken bij OPEN

 

Op naar de toekomst. Samen staan we voor duurzaamheid, een veilige en inclusieve werkomgeving, samenwerking, gedreven en klantgericht handelen, nemen we verantwoordelijkheid en zijn we betrokken. 

IT-vacatures voor ambitieuze professionals.

Sterk in ICT diensten.

Groupe OPEN is actief in vrijwel alle grote sectoren in Nederland. Zoals de zorg en het onderwijs. Onze dienstverlening kenmerkt zich door de focus te leggen op de toegevoegde waarde voor onze klanten. Elke klant heeft een unieke situatie, de beste oplossing moet daarom altijd op maat gemaakt worden door kundige en ervaren IT-professionals.

IT Professionals

 

Direct inzetbaar en beschikbaar, van budgetvriendelijke junior professionals tot zeer ervaren senior professionals.

O.a. Helpdesk/support, systeembeheer, specialist, consultant.

Consultancy

 

Communicatief, onafhankelijk en objectief. Dat zijn de consultants van OPEN. 

Met de Consultancy dienst kunt u aan uw eisen en wensen van vandaag en morgen blijven voldoen.

Managed Services

 

Ontzorg jezelf en laat OPEN het beheer van de ICT-omgeving voor haar rekening nemen. 

 

Volledig of alleen de essentiële onderdelen.
 

Infrastructuur oplossingen

 

Oplossingen op het gebied van virtualisation en consolidation, cloud computing, workspace solutions, storage & back-up en infrastructure optimalisatie.

Soft en Hardware

 

Groupe OPEN is partner van verschillende leveranciers van soft- en hardware. 

Bijvoorbeeld van CTouch voor de gespecialiseerde verkoop van displays, aanverwante software en eventuele trainingen.

Weten wat we voor jouw

organisatie kunnen betekenen?

Wij zijn
Groupe OPEN.

OPEN professionals zijn altijd up-to-date dankzij het opleidingscentrum op kantoor in Rotterdam waar certificeringen onder begeleiding of zelfstandig te behalen zijn. Mede dankzij de kennis vanuit ons moederbedrijf in Frankrijk en diverse partnerships kan OPEN altijd een oplossing op maat aanbieden met de nieuwste technologieën.

Expertises

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de IT-dienstverlening. Deze jaren zijn toegewijd aan het toevoegen van waarde voor de klant op het gebied van IT-professionals, Managed Services en infrastructuur oplossingen.

Markt en klanten

 

Met onder andere onze ondersteunende dienst Managed Services heeft Groupe OPEN de mogelijkheid volledige IT-omgevingen (remote) te verzorgen. Daarnaast beschikken we over IT-professionals met een enorm scala en kennis en ervaring. Ons doel is de klant te helpen aan de juiste kostenbesparende beslissingen op IT-gebied. 

Fastlab

 

In het licht van een snel veranderende en dynamische markt is het steeds belangrijker aan het worden om betrouwbare oplossingen te kunnen leveren. Tegenwoordig zijn er net zoveel beperkingen als verplichtingen waarmee er rekening gehouden moet worden, tegelijkertijd kan een klant niet meer zes maanden wachten voor er gebruik gemaakt kan worden van een nieuwe technologie. 

Blog.

Volg het laatste nieuws van Groupe OPEN Nederland en blijf up-to-date met ICT trends in de markt.

Kunnen we ergens mee helpen?

 

Contact

Bahialaan 500

3065 WC Rotterdam

010-789 18 00

  • LinkedIn - Groupe open ICT
  • Facebook
  • Instagram